(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada buyuk sarkardalardan biri Amir Temurning yoshlar tarbiyasi va Turkiy xalqlarning mo‘g‘illar zulmidan ozodligi to‘g‘risida ma’lumot bayon etilgan.