(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Movorounnahr mintaqasida Islom dining tarqalagan davri. Movarounnahr mintaqasida madrasalar ta’limotining tarqalishi va rivojlanishi. Movarounnahrdagi davlatlar Islom dinini qabul qilishi, Shuningdek diniy va dunyoviy fanlarning farqi va uyg’unligi.