(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada ota-onaga bo’lgan munosabat, farzandlarni ular oldidagi burchi, islom dinida ota-onani o’rni qay darajada ekanligi ko’rsatib o’tilgan.