(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola missionerlik, konfessiya, sekta tushunchalarining mazmun mohiyati, bugungi kunda dunyoning konfetssional xaritasida bo’layotgan o’zgarishlar dinlarning geografiyasidagi yangi tendensiyalar va ulrni keltirib chiqarayotgan omillar va diniy tashkilotlar,ularning etiqodi va faoliyatining, jamiyatga tasiri haqid bo’ladi.