(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada islom dinida qo’shnichilikning shakllanishi, qo’shnichilik haqlari, qo’shnichilik odobi, uning fazilatlari, ahamiyati tadqiq etilgan.