(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Ismoil Somoniyningning hayotiy yo’llari , chinakam qobiliyat sohibi ekanligi, somoniylar sulolasining yirik vakili, davlat boshqaruvda tutgan o’rni hamda Movarounnahrni o’z qo’li ostida kuchli bir davlat qilib birlashtirishi.