(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Imom at-Termiziy hazratlarining hayoti, qay darajada yetuk inson ekanligi, ta’lim olgan madrasalari, ibratli hayot yo’llari, islom dini olamida tutgan o’rni haqida bayon etiladi.