(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Abduxoliq G‘ijduvoniy hayotlarini, siyratlarini, u insonning ajoyib xulq-atvorlarini o‘rganishni va hozirgi zamonga foydali bo‘lgan tarbiyaviy va madaniy kitoblari tadqiq etiladi.