(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Islom dinining tarqalishi,yoshlar ta’lim-tarbiyasiga ta’siri, ta’lim va tarbiya haqida Quroni Karimda berilgan suralar, shu haqida hadislar yoritib berilgan.