(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Milliy mustaqilligini qo`lga kiritgan O`zbekiston jahon ham jamiyatining teng huquqli a’zosiga aylandi, yangi jamiyat qurish uchun tub o`zgarish va isloxotlar amalga oshirila boshlandi. O`zbekistonda tarixiy jihatdan qisqa bir davr ichida milliy davlatchilikni barpo qilish, bozor iqtisodiga o`tish, xalqaro munosabatlarni yo`lga qo`yish va rivojlantirish bobida ulkan ishlar amalga oshirildi.