(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Oliy ta’lim muassasalarida jismoniy tarbiya darslarini tashkil etish, jismoniy tarbiya darslarida ishlatiladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar hamda ulardan dars davomida foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.