(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada axborotlashgan jamiyatda media hamda u bilan ishlashda mediasavodxonlikning o‘rni va ahamiyati haqida fikrlar tahlil etilgan. Shuningdek, maqolada bo’lajak o’qituvchilarning mediasavodxonligi va mediata’lim masalalarining dolzarbligi, uning daraja va talablari, tashkil etuvchi komponentlari hamda mediasavodxonlikni oshirishning ahamiyati haqida fikrlar keltirilgan.