(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada OTM filologiya yo’nalishi talabalrining ingliz tilida gapirishda duch kelayotgan interferension holatlar hamda ularni “Flipped classroom” modeli asosidagi mashg’ulotlar yordamida bartaraf etish yo’llari haqida so’z boradi. Bu jarayonda refleksiv topshiriqlarni o’z o’rnida qo’llash katta ahamiyatga egadir.