(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy fizioterapiya davolash usullaridan ultratovush bilan davolash muolajalarining o’ziga xos ta’siri haqida umumiy ma’lumot berilgan. Ultafonoforez tushunchasi tushunchalar berilgan.Muolaja o’tkazishga ko’rsatmalar,qarshi ko’rsatmalar haqida ma’lumot berilgan.