(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Borliqdagi barcha qonuniyatlar xamma narsalar uchun birdek amal qiladi. Jumladan bu tarixiy jarayonlarga ham ta’luqlidir. Tarixiy taraqqiyot falsafaning inkorni inkor qonuni asosida ishlaydi. Yangi hech qachon eskini inkor qilmaydi. Shu sababdan jamiyot taraqqiyoti uchun biz tarixiy xotiraning o‘rnini naqadar muxim ekanligini anglamog‘imiz lozim.