(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Кириш. Ўзбекистон Республикаси Президенти Шавкат Мирзиёйевнинг Олий Мажлис ва Ўзбекистон халқига Мурожаатномасида таълимга алоҳида тўхталиб таълим сифатини ошириш – Янги Ўзбекистон тараққиётининг яккаю ягона тўғри йўлидир деб такидлагани таълимга давлат томонидан алохида еътибор қаралиётганини кўрамиз.