(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ушбу мақолада ижтимоий адолат идеал давлат барпо этишнинг асосий хусусиятларидан бири эканлиг, ижтимоий адолат ҳақида фикр юритиш, уни таъминлаш устида бош қотириш, ижтимоий адолатни таъминлаш масалалари фалсафий-ҳуқуқий жиҳатдан тадқиқ этилган.