(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola menejmentdagi motivatsiya tushunchasini va uning xodimlarning ishlashi va tashkilot muvaffaqiyatiga ta’sirini o’rganadi. Turli xil motivatsion nazariyalar, usullar va ularning natijalarini o’rganish orqali biz menejerlar o’z xodimlarini yuqori samaradorlik va faollik darajasiga erishish uchun qanday samarali tarzda rag’batlantirishlari mumkinligi haqida tushunchaga ega bo’lamiz. Maqola ish joyida motivatsion strategiyalarni amalga oshirish bo’yicha takliflar Bilan yakunlanadi.