(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada ikki yassi ignadonli trikotaj to’quv mashinalarining texnologik imkoniyatlaridan foydalanib ishlab chiqarilgan ikki qatlamli trikotaj to’qima na’munalarining texnologik ko’rsatkichlarini tahlil natijalari keltirilgan.