(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada favqulotda vaziyatlar va bu holatda tez tibbiy yordam ko’rsatish, uning ahamiyati va uning xalqaro standartlari tahlil qilingan. Bundan tashqari ushbu maqolada favqulodda vaziyatlarda tez tibbiy yordam ko’rsatishning o’ziga hos jihatlari uning ahamiyati yoritib berilgan.