(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola adenoiditga e’tibor qaratib, kasallikka moyil bo’lgan bolalarda adenoid bezlari patologiyasi haqida to’liq ma’lumot berishga qaratilgan. U adabiyotlarni tahlil qilish, tadqiqot usullari, natijalari, topilmalar, xulosalar va bolalardagi adenoid bilan bog’liq sog’liq muammolarini boshqarish bo’yicha takliflarni muhokama qilishni o’z ichiga oladi.