(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ушбу аннотация шу хакдаким , Бошланғич синф укувчиларини укитиш жараёнида дидактик уйинларни амалда куллаш шарт-шароитларини куйидагича белгилашимиз мумкин .