(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada iqtidorli bolar bilan ishlash,o‘qitish va tarbiyalshni tashkil qilishning asosiy vazifasi,iqtidorli bolalar bilan ishlashda uchraydigan mumammolar va ularni bartaraf qilish yoritilgan.