(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Zanjabil o‘simligining foydali jihatlari tibbiyotda aniqlangan bo‘lib ko‘p asrlardan buyon tibbiyotda va tabobatda keng qo‘llanilib kelmoqda. Maqolamizda zanjabil o‘simligining foydali jihatlari haqida to‘xtalib o‘tamiz.