(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada Таdqiqоtimiz dаvоmidа Sharq mutafakkirlarining boshqaruv madaniyatiga oid fikrlar va boshqaruvga tа’sir kо‘rsаtаdigаn g‘оуаlаri xaqida fikr yuritilgan. Ko‘plab olimlar va ulamolarning jamiyat va davlatni boshqarishda adolat va tenglik g‘oyalari ilgari surilgan.