(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqola bolalarda Grishiprung kasalligini davolashning turli xil jarrohlik usullarini, shu jumladan ularning samaradorligi, xatarlari va natijalarini ko’rib chiqadi. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullar, natijalar va munozaralar bo’limlari ushbu kasallik uchun bolalar jarrohligidagi zamonaviy amaliyotlarni har tomonlama ko’rib chiqishni o’z ichiga oladi. Maqola keyingi tadqiqotlar uchun asosiy xulosalar va takliflar bilan yakunlanadi.