(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida taʼlim tizimini modernizatsiyalash masalalari, bunda ilg‘or dunyo tajribasini tatbiq etish masalasi yoritilgan. Hozirgi kunda ko‘pchilik mamlakatlarda oliy taʼlimning rivojlanishi Bolonya jarayonining umumiy yo‘nalishlarini eʼtiborga olish asosida bormoqda.