(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu tesizda Ma’muriy huquqbuzarlik to’g’risidagi ish yuzasidan chiqarilgan qaror xususida shikoyat berish va protest bildirish haqida fikir yuritilgan