(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Zamonaviy jamiyatda innovatsion texnologiyalar inson faoliyatining deyarli barcha sohalarida, jumladan, ta’lim sohasida kengayib bormoqda.Ta’limda innovatsiyalar - ilmiy pedagogik bilimlarning yangi sohasi; ta’lim sohasidagi uchta asosiy pedagogik jarayon: yangiliklar yaratish, ularni o’zlashtirish va qo’llashning ajralmas birligi va o’zaro bog’liqligi hisoblanadi. Ushbu maqolada ta’limda innovatsion texnalogiyalar va u bilan bog’liq tushunchalarning pedagogik tavsifi tahlil etilgan.