(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mamlakatimizda yoshlarga oid davlat siyosati sohasida bir qancha ishlar amalga oshirildi. O’tgan vaqt ichida yoshlarni har tomonlama qo’llab-quvvatlash, ularning huquq va qonuniy manfaatlarini himoya qilish, mamlakatimiz istiqboli uchun mas’uliyatni o’z zimmasiga olishga qodir shijoatli yoshlarni tanlash borasida keng ko’lamli vazifalar o’rtaga tashlandi va alohida bir tizim yaratildi.