(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Namangan viloyatining turistik salohiyati bo’yicha tadqiqot natijalari yoritilgan. Shuningdek, mintaqada turizmni rivojlantirish uchun taklif va mulohazalar keltirilgan.