(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Мақолада жиноят процессида шахс ҳуқуқларини чеклаш зарурияти таҳлил қилинган. Шунингдек жиноят процессида шахс ҳуқуқларини чеклашнинг хусусияти ва мазмуни очиб берилган.