(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada madaniyat taraqqiyoti natijasida, xalqlar o‘rtasidagi madaniy, ma’naviy aloqalar rivojlanayotganligi singari, san’atga bo‘lgan talab kundan-kunga ortib borayotganligi tahlil etilgan.