(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada Naqshbandiya tariqatining yetuk vakili mutasavvif Mir Alisher Navoiyning Yassaviy tariqati asoschisi Xoja Ahmad Yassaviyga bo‘lgan munosabati aks etgan.