(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Jismoniy tarbiya fani o’qitish metodikasi hamda o’qitishda ishlatiladigan metodlarning tuzilish asoslari haqida ma’lumotlar berilgan.