(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Odam organizmi o’zi doimo yashaydigan joyining iqlimiga, ob-havo sharoitiga moslashadi . ob-havoning inson salomatligiga uning mehnat qobiliyatiga va ruhiy kayfiyatiga ta’siri qadimdan ma’lum Ob-havoning noqulay o’zgarishlari ,ayniqsa, yurak qon tomir kasalliklari bilan og’rigan odamlarga ko’proq ta’sir etadi.