(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada maymunjon o‘simligining morfologiyasi,shifobaxsh xususiyatlari,yetishtirish texnologiyasi hamda mevalarning kimyoviy tarkibi haqida ma’lumotlar berilgan hamda ayrim muhim maymunjon o‘simligining navlariga to’xtalib o’tilgan.