(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada anesteziologiya sohasi va uning reanimatsiya protseduralaridagi hal qiluvchi roli haqida to’liq ma’lumot berilgan. Bu reanimatsiya paytida bemorlarning natijalarini yaxshilashda anesteziologiya texnikasi va uskunalaridagi yutuqlarning muhimligini ta’kidlaydi. Maqolada turli jihatlar, jumladan, kirish, qo’llanilgan usullar, olingan natijalar, topilmalarni muhokama qilish va yakuniy takliflar muhokama qilinadi.