(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada jadid pedagogikasi vositasida talabalarning ma’naviy-axloqiy kompetentligini rivojlantirish hamda ularda jadid pedagogikasining ahamiyati hamda uning dolzarbligi haqida ma’lumotlar ochib berilgan.