(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada har doim dolzarb mavzu sifatitida ifoda etib kelinayotgan tilshunoslikning asosiy birliklaridan biri sheva va lahjalarning leksikasi haqida umumiy ma’lumot berilgan. Leksik xususiyat nima? Uning o‘ziga xosligi o‘g‘uz lahjasi misolida ko‘rib chiqilgan va olimlarning turli qarashlari hamda fikrlari keltirib o‘tilgan. Namunalar orqali yoritilgan.