(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Fe’l shakllari bo‘yicha umumiy morfologik tahlillarni takrorlash, mustahkamlash va umumlashtiruvchi, nazorat ishi darslarida o‘tkazish usullari va shakli haqida batafsil tushunchalar berildi.