(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada o’zbek tilidagi kognitiv (konseptual) metaforalar Nazar Eshonqul asarlarini antroposentrik nuqtayi nazardan tadqiq qilish orqali o’rganilgan.