(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada qadimiy o’zbek musiqasining o’ziga xosligi takomillashuv hamda ijrochilik usliblarida o’zbek musiqa cholg’ularining tutgan o’rni xaqida o’rinlicha fikr va mulohazalar yuritilgan.