(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada psixologiya fanining fan sifatida shakllanishi, hozirgi zamon psixologiyasi, psixologiyaning insonlarga ta’siri, psixik jarayonlarning namoyon boʻlish shakllari va ular oʻrtasidagi oʻzaro bogʻliqlik haqida atroflicha bayon qilingan.