(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada tasviriy san’at darslarida o’quvchilarni kashtachilik san`ati va uning bugungi kundagi rivojlanishida yangi innovatsiyalar bilan tanishtirish to`g`risidagi ma`lumotlar yoritilgan.