(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada tasviriy san’at darslarida o’quvchilarni kvilling san’ati bilan tanishtirish, qiziqarli va mazmunli bo’lishini taminlash uchun amalda qo’llanilishi yozilgan.