(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Axborot texnologiyalari hozir hamma joyda qo’llanilmoqda. Sog’liqni saqlash kabi inson hayotining muhim sohasini chetda qoldirish mumkin emasligi aniq. So‘nggi raqamli ishlanmalar butun dunyo bo‘ylab aholiga tibbiy yordam ko‘rsatishni tashkil etishning eng istiqbolli usullarini ishlab chiqishga ijobiy ta’sir ko‘rsatmoqda. Shu bilan birga, IT infratuzilmasini samarali qurish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ko’pgina davlatlar uzoq vaqt davomida tibbiyot sohasidagi innovatsiyalardan faol foydalanmoqda.