(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada shaftolining Garnem va GF-677 payvandtaglarini mikroklonal ko‘paytirishda turli xil ozuqa muhitlarida ekilib, inkubotorlarda 5000-5200 lyuks yorug‘likda o‘sish uzunligi keltirilgan.