(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada hozirgi zamonda dolzarb muammo bo’lib kelayotgan chiqindilardan asosan sanoat chiqindilaridan unumli foydalanish va qurilish sanoatida arzon va hamyonbop materiallar bilan boyitish ko’zda tutilgan.