(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bu maqolada soha va sohalararo terminologik omonimlarning yuzaga kelish sabablari, tasnifi va talqini tilshunoslikka xos manbalarga tayangan holda asoslanib, tahlilga tortilgan.